<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><strong><span style="FONT-SIZE: 13.5pt; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-ascii-font-family: Arial; mso-hansi-font-family: Arial; mso-bidi-font-family: Arial;">依家係咪玩先</span></strong><strong><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 13.5pt; FONT-FAMILY: Arial;">~~~~~~~~~~~~</span></strong><b><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 13.5pt; FONT-FAMILY: Arial;"><br/></span></b><strong><span style="FONT-SIZE: 13.5pt; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-ascii-font-family: Arial; mso-hansi-font-family: Arial; mso-bidi-font-family: Arial;">我驚你地玩唔起囉</span></strong><strong><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 13.5pt; FONT-FAMILY: Arial;">~~~~~<br/><br/><br/></span></strong><span lang="EN-US" style="FONT-FAMILY: 新細明體;"><p></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">こねはにほ</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #dd22dd; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ん</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ごぞす</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><font face="Times New Roman">, </font></span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">わかりますか。</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><br/><br/></span><span style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: white; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;">唔想玩就依家停戰呀<span lang="EN-US">~~~~~</span></span><span lang="EN-US" style="FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;"> <p></p></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p></span></p><p></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">こねはにほ</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #dd22dd; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ん</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ごぞす</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><font face="Times New Roman">, </font></span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">わかりますか。</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><br/><br/></span><span style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: white; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;">唔想玩就依家停戰呀<span lang="EN-US">~~~~~</span></span><span lang="EN-US" style="FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;"> <p></p></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">こねはにほ</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #dd22dd; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ん</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ごぞす</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><font face="Times New Roman">, </font></span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">わかりますか。</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><br/><br/></span><span style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: white; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;">唔想玩就依家停戰呀<span lang="EN-US">~~~~~</span></span><span lang="EN-US" style="FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;"> <p></p></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">こねはにほ</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #dd22dd; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ん</span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">ごぞす</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><font face="Times New Roman">, </font></span><span lang="JA" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;">わかりますか。</span><span lang="EN-US" style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: #bbbbbb; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt; mso-fareast-language: JA;"><br/><br/></span><span style="FONT-SIZE: 24pt; BACKGROUND: white; COLOR: #ff11ff; FONT-FAMILY: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;">唔想玩就依家停戰呀<span lang="EN-US">~~~~~</span></span><span lang="EN-US" style="FONT-FAMILY: 新細明體; mso-bidi-font-family: 新細明體; mso-font-kerning: 0pt;"> <p></p></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><br/>HAND帖呀~~薛老師,你幫我執手尾,THZ~~~~~~~~<br/>____________________<br/>已經修正。不知道你搞什麼?
[此貼子已經被Kevin於2006-3-26 20:33:55編輯過]
|