鳴醫軒 / MedYeah!

搜索
樓主: dingdang

花市

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

[此貼子已經被作者於2006-3-20 18:44:05編輯過]

<div class="quote"><b>以下是引用<i>dingdang</i>在2006-3-5 0:51:30的發言:</b><br/><p>電視機會有人爬出黎~~~~~不要說笑了 , 想也知不可能啦 , </p></div><p>你無睇過貞子咩~~~~~~~~~<br/><br/>先有電話響,跟著有人係電視度爬出來.......<br/><br/>講開又講.....<br/>唔知呢度有無人玩電腦GAME.......<br/>有無人玩過&lt;BIO HARZARD&gt; ,或者叫&lt;Resident Evil &gt;......<br/>真係好鬼恐怖的,,,,,,,,<br/></p>
<div class="quote"><b>以下是引用<i>rain</i>在2006-3-5 1:24:22的發言:</b><br/><br/>講開又講.....<br/>唔知呢度有無人玩電腦GAME.......<br/>有無人玩過&lt;BIO HARZARD&gt; ,或者叫&lt;Resident Evil &gt;......<br/>真係好鬼恐怖的,,,,,,,,<br/></div><p>NNN年前了,你還年輕。。。。。</p>
不玩 , 沒興趣
有睇過貞子 , 但不覺恐怖 , 真正恐怖是 "四谷怪談" ~~~~~~我媽說的 , 哈哈
<p><font style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3;">我剛剛打左一大段講打BIO HAZARD的~~~<br/>突然HAND 機~~~~~~~~~<br/><br/>嘔血~~~~~~~~<br/><br/><br/>個COPY功能做咩COPY上上個帖的野出來~~~~~~~~<br/><br/>激死我~~~~~~~~</font></p>
<p>真係好鬼恐怖的~~~~</p><p>我依家講晒的恐怖位出來,未玩過的人便不會覺得太恐怖的了~~~~~~~~</p><p>&nbsp;</p><p>如果用PS STATION玩,的喪屍一出來個手制就會係咁震,真係嚇死人</p><p>的背景音樂好似好鬼空洞的聲音,又係好恐怖……</p><p>&nbsp;</p><p>我中意用密林一槍打爆的喪屍個頭,其他的槍一槍打唔死佢地,追住係咁咬,扣鬼晒的能量……</p><p>&nbsp;</p><p>有隻喪屍係證人室個玻璃窗跳出來又係嚇死人……</p><p>的蜘蛛怪係部牆都〝冷〞來〝冷〞去又係好鬼難打,最好一開始知道佢地係邊到走出來,然後即刻打死佢!!!!</p><p>的喪犬又係好鬼狼的</p><p>&nbsp;</p><p>最恐怖都係個喪屍大佬,你係一樓就聽到佢係2樓到呯呯&#22061;&#22061;,唔用火箭炮又打去唔死,但係支火箭炮子彈有限,俾佢捉住如果暈埋扣實死無生….</p><p>&nbsp;</p><p>我多數都係逃番去間裝備房補充能量,順便SAVE下…..</p><p>不過次次都迷路…..</p><p>講真如果唔係拿住本GAME的秘笈都唔識行…..</p><p>行錯路會影響成個故事的發生,未拿火箭炮就撞到大佬又係好恐怖….</p><p>每次開親到門的聲又係好鬼恐怖,</p><p>我每次開門一見到的喪屍即刻閂番度門換槍….</p><p>&nbsp;</p><p>係咪又個說法話如果一開始可以成功不開槍扭過的喪屍,會有BONUS的,不過又係好難做到…….</p><p>還有有個僱佣兵好像叫KEN如果將某樣野送到某個地方可以有BONUS,不過無一次成功過…..</p><p>不過打爆多次之後會多枝槍…..</p><p>&nbsp;</p><p>不過我覺得個主角LEON真係幾靚仔,我喜歡CARIE多過JILL….</p><p>其實佢地之間係有些關係的,因為我看過&lt;BIO HAZARD&gt;的漫畫,</p><p>之前好似有套電影(好似是我Y.2個年上的),不過完全唔啦間…..</p>
不過最好都係買番本GAME的攻略先打~~~~~~<br/>唔係都係一頭霧水.....<br/>不過又真係唔知依家仲有無得出.....<br/><br/>不過有人出來嚇你又好過無人,<br/>&lt;盜墓者羅拉&gt;一個人都無,佢的跳躍動作用KEYBROAD好難控制.....<br/><br/>每次玩度頂唔順,就睇下攻略將羅拉左轉幾圈,再右轉幾圈過板.....<br/>所以其實我都係無玩過.....<br/>有人知道點玩就教教我啦~~~~~~~~~THX
<div class="quote"><b>以下是引用<i>dingdang</i>在2006-3-5 1:48:09的發言:</b><br/>不玩 , 沒興趣</div><p></p>叮噹師姐<br/>玩啦~~~~~~~<br/>好好玩的~~~~~~~~<br/><br/>有好多款的嘛~~~~~~~~~<br/>有開餐廳的,都好好玩架~~~~~~~~~~~
不過多人又唔係好的~~~~~~~~<br/><br/>我玩過sim'city,玩到無位起屋再玩落去。<br/>但係又唔俾你爆機,<br/>其實我懷疑佢根本無得爆機的....<br/>邊個有玩個sims系列的請告訴一下我你們是怎麼玩的~~~~~~thx<br/><br/>聽日先講~~~~~~<br/>再講又&#20250;忍唔住想打機.......<br/>唔知依家出左咩新game......<br/><br/>好想玩.......