鳴醫軒 / MedYeah!

搜索
樓主: Lisa C

[已解決] 有建議!

跑題了! :angry:
先把時間定了。 :qqb013:
[quotedbfac28ac7="Kevin"]跑題了! :angry:
先把時間定了。 :qqb013:[/quote:dbfac28ac7]

SuN018: 題還沒出, 要這麼生氣嗎? :
[quote615ebff416="Anonymous"][quote:615ebff416="Kevin"]跑題了! :angry:
先把時間定了。 :qqb013:[/quote:615ebff416]

SuN018: 題還沒出, 要這麼生氣嗎? :[/quote:615ebff416]

剛說跑題,你就還跑題? :qqb026:
我可沒跑題了, 我一早就已經提議了:

[quote:6b2b84afec]贊成的就請提議提議咯.  我認為呢...唔...7月開始比較好, 現在同學們都忙於溫習, 不過, 也可來個'試映', '首映'則可選在7月初啦.

[/quote:6b2b84afec]   我還是prefer7月開始, 但如果選每星期一為新開始的話, 6月28日可以嗎?

ps誰是'那個訪客', 敢駡我老師??  :angry:
[quote:43ecd898fc="Lisa C"]
ps誰是'那個訪客', 敢駡我老師??  :angry:[/quote:43ecd898fc]

這個訪客的IP段是203.99.xxx.xxx, 具體位置在so-net.com.hk
考試前都 ok ar, 先震盪一下大腦,到真係考時「腦筋輕鬆一點,考試勝人一籌!!?」 ;)

<FONT size=1>8ff4e703b21『腦輕鬆』[/size:ff4e703b21]  :
No more suggestion?  有沒有更具體的建議?
中鋒&amp;Lisa C,不如就請你們兩位訂立一個具體的草案如何?
唔...先讓我想想. (考試令我什麼心情也沒有 :(  )  不過我還是prefer6月28日啟航, 抑或星期日6月27日開始好呢?
終於開始?書啦 ,真係好多?要讀,以前讀?果?又唔記得

我贊成 lisa c 的講法,都係考完試先啦,我驚再腦震盪?話我會

我都 prefer 6月28號,因為我都係?公司經常偷懶時上網 :tongue: